Vis det fulde website

CleantechWatch

Cleantechjan21.jpg 

Om CleantechWatch

CleantechWatch går helt tæt på miljøområdet, hvor Danmark med en række virksomheder og forskningsinstitutioner er verdensledende, når det handler om teknologi og ressourceforbrug. CleantechWatch dækker særligt områderne miljøteknik, rådgivning, ressourcer, regulering, forsyning og eksport. Og vi går helt tæt på virksomhedernes resultater, strategi, konkurrence, rammevilkår, profiler og jobskifte.

CleantechWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over CleantechWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på CleantechWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på CleantechWatch: http://cleantechwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

CleantechWatch
St. Regnegade 12
1110 København K

E-mail: cleantechwatch@cleantechwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 33 30 84 10

 

Vil du være en del af redaktionen på CleantechWatch?

Se, om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Emma Gelbjerg-Hansen, redaktør

E-mail: egh@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 12

Emma Gelbjerg-Hansen, født 1993, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og færdiggjorde i 2019 en master i Financial Journalism på City, University of London. Emma har været i praktik på Jyllands-Posten og Finans, hvor hun senere blev fast freelancer. Her fokuserede hun primært på de danske og internationale aktiemarkeder og virksomhedsjournalistik. Emma har været ansat på CleantechWatch siden lanceringen i efteråret 2019.

 

Simon Korsgaard Valeur, journalist

E-mail: sv@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 13

Simon Korsgaard Valeur, født 1992, er uddannet cand.comm. i journalistik samt politik & administration fra Roskilde Universitet i 2019 og har undervejs været i praktik på Berlingske, herunder Berlingske Business.

Simon har været ansat som journalist på CleantechWatch fra dag ét og arbejdede inden da på søstermediet ShippingWatch. Han færdiggjorde sin bachelor i journalistik samt politik & administration fra Roskilde Universitet i 2017.

 

Frederik Timm Bentsen, journalist

E-mail: ftb@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 16

Frederik Timm Bentsen, født 1991, er uddannet cand.comm. i journalistik og International Development Studies fra Roskilde Universitet i 2020. Frederik har været i praktik på Dagbladet Information og har efterfølgende skrevet for avisen på freelancebasis, samt været tilknyttet flere af Ingeniørens PRO-medier som redaktionsassistent og debatansvarlig. Frederik har været ansat på CleantechWatch siden september 2020. 

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com